WAAROM WERKT LFC MET PARTNERS?

In een van de eerst open calls werd duidelijk dat er vraag was naar veel activiteiten die al bestaan in Vlaardingen. De partners van LFC zijn partijen of organisaties die activiteiten organiseren die aansluiten bij zaken die wij als jongerenorganisatie zich hard voor maken. De verschillende Vlaardingse partijen zijn hieronder weergegeven. Op onze homepage zie je een activiteitenkalender waar we alle activiteiten hebben gebundeld. Zo heb je alles wat er in Vlaardingen te doen is op één centrale plek! Direct contact opnemen met een van de partners kan via de website van de desbetreffende organisatie.

ONZE PARTNERS

Petje Af Waterweg

Bij Petje af ontdek je de wereld op zondag! Je leert van experts over beroepen. Je gaat erop uit naar het museum. Je reist met het openbaar vervoer. En je maakt nieuwe vrienden. Je ontdekt wat je leuk vindt om te doen en wat er allemaal mogelijk is.

KLIK Vrijwilligers

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij het komend half jaar (vanaf april) aan je persoonlijke ontwikkeling werken én iets goeds doen voor de wereld? Dan is het Vrijwillig Traineeship echt iets voor jou. 
Heb je interesse? Neem contact op met Klik via klik[at]vlaardingen.nl

Jeugdvereniging CJV Vlaardingen

Actieve, uitdagende en vooral gezellige activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar.

Yets Foundation

Bij YETS geloven we in de kracht van familie, de impact van passie en het creëren van een gemeenschap. Wil jij onderdeel worden van deze familie horen we je graag!